РОЗСУВНІ ПЕРЕГОРОДКИ OPTIMAL

OPTIMAL

Розсувні перегородки OPTIMAL. Оптімал – польський виробник перегородок, що має в своєму модельному ряду 2 системи. На сьогоднішній день перегородки імпортуються в 15 країн світу. В Україні Optimal представлений з 2019 року. Виробник зарекомендував себе гарним співвідношенням показника ціна/якість, а також доволі швидким строком виготовлення замовлень. Технічні рішення задовольняють всі стандартні і не стандартні вимоги для цих систем

Шукаєте розсувні перегородки?

Замовити розрахунок вашого проекту можна з контакт форми

ПАРАМЕТРОПИС
Товщина113, 130ММ
Акустична ізоляціядо 54 дБ
Висота стінидо висоти вашого приміщення
Ширина секцій700-1300 мм
Підвіс1но або 2ох роликова система
Дверісекції з 1-ою або 2-ма дверима
Керуваннявручну або напівавтоматизовано

ВАРІАНТИ КРІПЛЕННЯ НАПРАВЛЯЮЧОЇ ДЛЯ СЕКЦІЙ

OPTIMAL є найбільшим постачальником мобільних стін у Польщі.

На ринку Польщі Optimal працює з 1994 року, а розсувні стіни виробляє з 2008 року. За цей час зробили понад 5000 стін у Польщі та Західній Європі. Завдяки своєму великому досвіду вони реалізують найскладніші проекти. Розсувні перегородки представлені наступними системами:

OPTIMAL 110

РОЗСУВНІ ПЕРЕГОРОДКИ OPTIMAL

OPTIMAL 50

Скляні розсувні перегородки Optimal
Розсувні мобільні перегородки мають за завдання, тимчасово розділити приміщення на потрібну кількість робочих зон, а потім , при потребі, отримати приміщення в його повному об’ємі. Такі перегородки мають наступний принцип роботи. Верхня направляюча (трек) закріплення до капітальної стелі в рівень з підвісною стелею.

При однороликовій системі є тільки трек, при двохроликовій системі формується так звана зона паркінгу перегородок. При одно роликовій системі секції повертаються на ролику навколо своєї осі.

Кожна секція не зв’язана між собою. В вільному положенні вона пересувається оператором від зони паркування, в зону складання. В кожній з секцій є нижній та верхній телескоп (дивіться відео на початку сторінки) який висуваючись, фіксує секцію а, що саме головне, створює звукоізоляцію перегородок.

Треба відмітити, що виробник надає наступний спектр 42, 47, 50, 52, 54 дБ по звукоізоляції. Розсувні перегородки OPTIMAL випускаються з ручним та напівавтоматичним керуванням секціями. Лицьові панелі надаються виробником, але при побажання замовника, можуть бути замінені на потрібний йому матеріал.

Практично немає обмежень по висоті виготовлення секцій, а також виробник може запропонувати організацію перегородки з одностворчастими чи двохствочастими дверима, що не зменшує звукоізоляційні показники перегородки. Двері в таких перегородках – це спеціально розроблений конструктив з звукоізоляційними матеріалами в середині а також з випадаючим дверним порожком.

    Вас звати (обов'язково)

    Ваш email (обов'язково)

    Ваш телефон (обов'язково)

    Розрахунок проектуКонсультаціяПередзвоніть мені

    Повідомлення

    Мене зацікавила продукція (обов'язково)

    Офісні перегородкиСкляні перегородкиРозсувні перегородкиСантехнічні перегородки

    sales@a-wall.com.ua

    +38 (050) 93 729 13

    +38 (044) 33 995 13