Розсувні перегородки для конференц залів готелів складаються з не зв’язаних між собою секцій, що мають високі показники акустичної звукоізоляції (до 58 дБ). Вони збираються в окремі стіни і легко ковзають по напрямних рейках (треках) в стелі, при цьому на підлозі немає напрявляючих.

Розсувні перегородки для конференц залів готелів легко вписуються в існуючий архітектурний стиль, вони можуть бути виготовлені практично без обмеження по довжині і до 12 метрів у висоту. Лицьові панелі секцій – широкий асортимент матеріалів, будуть легко підібрані під будь-який дизайн.

Розсувні перегородки – високотехнологічний продукт, ідеальне рішення для швидкого, фізичного і акустичного поділу приміщень, призначених для проведення великі заходів, зустрічей, семінарів, відеоконференцій та навчальних занять, презентацій і т.п.

Розсувні перегородки для конференц залів готелів

Розсувні стіни для конференц залів готелів, офісів, ресторанів, дуже легкого переміщаються з зони паркінгу, в місце встановлення панелей. Це результат високої якості, довговічності компонентів перегородки. Панелі перегородки мають профіль з виступами і канавки, з вбудованими магнітами, для щільного з’єднання секцій між собою і отримання відмінної звукоізоляції. Зона паркінгу панелей надзвичайно просте рішення, має різні конфігурації і може бути спроектований так, щоб бути ледь помітним в архітектурі приміщення.
Елемент ущільнення (телескоп) розташований вгорі і внизу кожної панелі.
Вхідні двері, є частиною панелі перегородки і не перевищують товщини самої системи. Двері можуть бути одинарні або подвійними.
Панелі можуть працювати на одному або двох роликах, на підлозі відсутні направляючі.
Висота секцій розсувних акустичних перегородок не обмежені по довжині а по висоті можуть сягати 11 метрів

Раздвижные перегородки для конференц залов отелей

    Вас звати (обов'язково)

    Ваш email (обов'язково)

    Ваш телефон (обов'язково)

    Розрахунок проектуКонсультаціяПередзвоніть мені

    Повідомлення

    Мене зацікавила продукція (обов'язково)

    Офісні перегородкиСкляні перегородкиРозсувні перегородкиСантехнічні перегородки

    sales@a-wall.com.ua

    +38 (050) 93 729 13

    +38 (044) 33 995 13